محل تبلیغ شما
يكشنبه ۲۷ آبان ۱۳۹۷
ساعت:  ۰۳:۳۷:۰۱
فروشگاه اینترنتی ملورا
امروز در زردنیوز
 پربیننده های آشپزی
 پرنظرهای آشپزی
نودل با گوشت و سبزی

نودل با گوشت و سبزی




تاریخ: ۲۵ بهمن ۱۳۹۲

مواد اولیه : برای 2 نفر

نودل 200گرم

قارچ 100 گرم

گوشت 100 گرم

اسفناج 100 گرم

پیاز (1 عدد خیلی کوچک)

هویج نصف 1 عدد

فلفل سبز به میزان لازم

سیر 1 عدد

كنجد 1قاشق چایخوری (بوداده)

شكر به میزان لازم

روغن كنجد به میزان لازم

 

طرز تهیه:
ابتدا مقداری آب را به جوش آورده و نودلها را چند دقیقه داخل آب ریخته و بعد آبكش كنید.گوشتها رابرش نازک داده و آن را با سیر ، یک قاشق چای خوری شکر ، یک قاشق چای خوری روغن کنجد ، فلفل و نمک مخلوط کنید .قارچها را برش داده و آن را با یک سوم قاشق چای خوری شکر مخلوط کنید .اسفناج ها را در آب جوش ریخته و سریع شعله را خاموش کنید .آب آن را گرفته و آن را با نصف قاشق چای خوری روغن کنجد و نمک مخلوط کنید .پیاز ، فلفل سبز و هویج را برشهای ۵سانتی بزنید.
بعد از اینکه روغن را در یک ماهیتابه داغ کردید ، ابتدا پیاز و سپس هویج و بعد فلفل سبز را در آن بریزید .قارچ و گوشت را نیز در روغن تفت دهید.نودل های پخته شده را با بقیه مواد در یک کاسه بزرگ ریخته و خوب با هم مخلوط کنید .حالا غذای شما آماده است و می توانید میل کنید.


نكات:
1)اگر دوست دارید به غذا مقداری سس سویا هم اضافه كنید تا خوشمزه تر شود.
2)اگر نودل شما دارای ادویه مخصوص است آن را حتما به گوشت اضافه كنید.
3)توجه داشته باشید كه نودل شما مرحله دم كشیدن را نخواهد داشت پس طبق ذائقه تان آن را بپزید.
نوش جان

نسخه چاپی
ارسال
۰
مطالب مرتبط
نظرات


نام(اختیاری):
ایمیل(اختیاری):
عدد مقابل را در کادر وارد کنید:
متن:

میهن وب شرکت خدمات پذیرایی به آفرین
تازه ترین اخبار
پیشنهاد زردنیوز
پی سی آگهی تدریس خصوصی