اگر به شیرینی پزی علاقه دارید، باید در درجه اول سینی شیرینی پزی داشته باشید.
از سینی شیرینی پزی میتوان استفاده های دیگری هم کرد. می توان داخل آن هم شیرینی درست کرد هم داخل آن سبزیجات قرار داد و داخل فر گذاشت اما به خاطر لبه های کوتاهش نمیتوانید کیک یا برونی درست کنید.
سینی ای را انتخاب کنید که دارای وزن بیشتر باشد اما نازک و بی دوام نباشد و دور تا دور آن دارای لبه کمی گود باشد که محتویات داخل آن به راحتی از سینی سرازیر نشوند. لبه های برآمده آن باعث میشود که شما برای جابه جا کردن آن جایی را برای گرفتن در دست داشته باشید.
سینی آلومینیومی برای گرم کردن خیلی بهتر است.
سینی با رنگ روشن را انتخاب کنید چرا که رنگ تیره آن باعث می شود که سینی با سرعت گرم شود. البته رنگ تیره در مواقعی به کار می آید که خیلی عجله ای می خواهید آشپزی کنید. این سینی ها معمولا به شکل مدور و مستطیل و مربع موجود هستند.