محل تبلیغ شما
سه شنبه ۲۰ آذر ۱۳۹۷
ساعت:  ۱۰:۰۸:۲۶
فروشگاه اینترنتی ملورا
امروز در زردنیوز
 پربیننده های آشپزی
 پرنظرهای آشپزی
ترشی خرما

ترشی خرما


ترشی خرما

تاریخ: ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۳

امروزه ترشی یکی از طعم دهنده های غذای هر ایرانی به حساب می آید.ترشی باعث اشتها می شود و غذای شما را دو چندان لذیذ تر می کند.ما امروز طرز تهیه  ترشی خرما را برای شما آماده کرده ایم.امیدواریم مورد پسند شما عزیزان قرار بگیرد.

ترشی خرما Dates Pickle,چگونه ترشی بگذاریم طرز تهیه ترشی خرما خوشمزه ترین ترشی ترشی خوشمزه ترشی خرما بهترین ترشی جهان Dates Pickle

مواد لازم

خرما: ۱ کیلو

سماق کوبیده: نیم کیلو

تمر هندی: نیم کیلو

آبلیمو: یک  و یک دوم لیوان

سیر: یک بوته کوچک

ادویه مخلوط :یک قاشق سوپخوری

طرز تهیه

۱- سماق و تمر هندی را در ۲ الی ۳ لیوان آب خیس کنید و بگذارید مدتی بمانند تا رسوب کنند و آب آنها ترش شود بعد ان را از صافی رد کرده و این آب ترش را با یک لیوان آبلیمو مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید تا چند جوش بزند. هسته های خرما را جدا کرده، پس از گرفتن پوستشان، گوشت خرما را چرخ کنید، خرمای چرخ کرده را به آب سماق و تمر هندی در حال جوش اضافه کنید و بگذارید چند جوش دیگر بزند. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید.

۲- سیر را پوست گرفته و با نصف لیوان آبلیموی باقیمانده بجوشانید تا کمی نرم شود، بعد آن را بکوبید و همراه آبلیمو به ترشی اضافه کنید.ادویه را نیز افزوده و خوب هم بزنید.ترشی را درون شیشه بریزید و در آن را محکم ببندید و به مدت یک هفته در یخچال بگذارید تا کاملا جا بیفتد.

ادویه مخلوط شامل دارچین ،فلفل شیرین ،جوز هندی و نمک است.

مجله روزهای زندگی

نسخه چاپی
ارسال
۰
مطالب مرتبط
نظرات


نام(اختیاری):
ایمیل(اختیاری):
عدد مقابل را در کادر وارد کنید:
متن:

میهن وب شرکت خدمات پذیرایی به آفرین
تازه ترین اخبار
پیشنهاد زردنیوز
پی سی آگهی تدریس خصوصی