محل تبلیغ شما
چهارشنبه ۲۷ شهريور ۱۳۹۸
ساعت:  ۱۶:۲۸:۲۷
فروشگاه اینترنتی ملورا
امروز در زردنیوز
 پربیننده های آشپزی
 پرنظرهای آشپزی
آموزش چند مدل پیچیدن خمیر پیراشکی

آموزش چند مدل پیچیدن خمیر پیراشکی


مدل شکم‌ پیدا ،مدل صدفی ،مدل گل

تاریخ: ۱۰ خرداد ۱۳۹۳

مدل شکم‌پیدا
1.    از خمیر پیتزا به اندازه یک نارنگی بردارید و روی سطح صاف آردپاشی شده، به شکل مستطیل آن را باز کنید.
 


2.    در مرکز این مستطیل حدود دو قاشق غذاخوری از مایه میانی بریزید.


3.    در صورت تمایل می توانید روی مواد، پنیر موزارلا بریزید.


4.    گوشه سمت راست بالای خمیر را تا کنید.


5.    سپس گوشه سمت چپ را نیز تا کنید و روی لبه سمت راست بیاورید.


6.    با دست آنها را همچون پوست شکلات بپیچانید.


7.    گوشه سمت راست پایین خمیر را تا کنید.


8.    سپس گوشه سمت چپ را نیز تا کنید و روی لبه سمت راست بیاورید.


9.    با دست آنها را همچون پوست شکلات بپیچانید. همان طور که در تصویر می بینید، قسمت میانی این پیراشکی، باز و قابل مشاهده است.


10.    همه پیراشکی را به همین ترتیب آماده کنید. سپس با فاصله از هم در سینی فر بچینید و به مدت 10 تا 20 دقیقه در فر قرار دهید تا کاملا پخته و طلایی شوند.



 


مدل صدفی

1.    از خمیر پیتزا به اندازه یک نارنگی بردارید و روی سطح صاف آردپاشی شده، به شکل مستطیل آن را باز کنید.


2.    قسمت بالایی خمیر را با کمک چاقوی تیز، به صورت موازی برش دهید. (مطابق تصویر)


3.    مایه مرغ یا گوشت را در قسمت پایین مستطیل قرار دهید.


4.    خمیر را از سمت پایین به بالا رول کنید.


5.    قسمت برش خورده باید روی سطح خمیر باشد.

6.    سپس سر و ته خمیر رابه هم بچسبانید. تا قسمت های برش خورده از هم باز و شکافی در میان آنها ایجاد شود.


7.    می توانید سیاه دانه یا کنجد روی آنها بپاشید.


8.    آنها را درون سینی فر بچینید و به مدت 10 تا 20 دقیقه بپزید تا کاملا طلایی شوند.


9.    پیراشکی های صدفی آماده هستند. این مدل را می توانید بدون چسباندن سر و ته خمیر هم درست کنید. یعنی فقط خمیر را هلالی خم کنید تا قسمت های برش خورده باز شوند.

 


مدل گل

1.    از خمیر پیتزا به اندازه یک نارنگی بردارید و روی سطح صاف آردپاشی شده، آن را به شکل دایره باز کنید. بهتر است حدود نیم سانتی‌متر ضخامت داشته باشد. سپس چهار طرف دایره را تا نیمه (از بیرون به داخل) برش دهید.


2.    یک قاشق غذاخوری از مایه میانی را در وسط دایره بگذارید.


3.    یکی از بخش ها را دور مواد بالا بیاورید.


4.    بخش مقابل را بالا بیاورید و آن را دور خمیر و مواد بپیچید.


5.    بخش سوم را مطابق مراحل پیشین تکرار کنید.


6.    بخش آخر را هم روی همه گلبرگ ها بیاورید و با انگشت فشار دهید تا به هم بچسبند. می توانید برای چسبندگی بیشتر، لبه های هر گلبرگ را با آب کمی خیس کنید.


7.    سپس آنها را با فاصله  درون سینی فر بچینید و به مدت 10 تا 20 دقیقه در فر بپزید تا کاملا طلایی شوند.

 
 
برترین ها
نسخه چاپی
ارسال
۱
مطالب مرتبط
نظرات


نام(اختیاری):
ایمیل(اختیاری):
عدد مقابل را در کادر وارد کنید:
متن:

میهن وب شرکت خدمات پذیرایی به آفرین
تازه ترین اخبار
پیشنهاد زردنیوز
پی سی آگهی تدریس خصوصی