محل تبلیغ شما
سه شنبه ۴ تير ۱۳۹۸
ساعت:  ۰۰:۲۰:۴۲
فروشگاه اینترنتی ملورا
امروز در زردنیوز
 پربیننده های آشپزی
 پرنظرهای آشپزی
دلمه ماهی با سس پنیر

دلمه ماهی با سس پنیر


دلمه یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و محبوب است که بسیاری از مردم آن را دوست دارند. با اینکه وقتی نام این غذای سنتی به گوش ما می رسد، بیشتر دلمه برگ مو در ذهن‌مان تداعی می شود، اما باید بدانید انواع بسیار متنوع دارد.

تاریخ: ۱۰ خرداد ۱۳۹۳

 مواد لازم

•    ۱۰۰ گرم برگ اسفناج درشت (۱۰ تا ۱۲ عدد)

•    ۱ عدد لیمو ترش

•    ۱ قاشق چایخوری پودر سیر یا سیر له شده

•    نصف پیمانه آب ماهی

•    ۲ قاشق سوپخوری پیازچه خرد شده

•    ۴ عدد فیله ماهی ( هر کدام ۱۵۰ گرم)

•    نمک و فلفل

•    ۱۰۰ گرم پنیرخامه ای
 

این دلمه‌ها چی می‌گن؟ (2)


طرز تهیه

1.    در یک کاسه متوسط، آب لیمو ترش، سیر له شده، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. قطعات ماهی را مدت ۲ تا ۳ ساعت در آن بگذارید تا طعم بگیرد.

2.    برگ های اسفناج را ۳۰ ثانیه در آب گرم بگذارید تا نرم شوند سپس زیر آب سرد بشویید تا تازه شوند. برگ های اسفناج را در سینی پهن کنید و فیله های ماهی را روی اسفناج ها بچینید و آنها را لوله کنید.

3.    ماهی های آماده را مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه داخل بخار پز بپزید. آب ماهی را با پنیر خامه ایی و پیازچه خرد شده روی حرارت ملایم بگذارید تا فقط گرم شود. دلمه ماهی را داخل ظرف مناسبی بچینید و سس پنیر و پیازچه را روی آن بریزید. مدت زمان پخت نیم ساعت است.

برترین ها

نسخه چاپی
ارسال
۰
مطالب مرتبط
نظرات


نام(اختیاری):
ایمیل(اختیاری):
عدد مقابل را در کادر وارد کنید:
متن:

میهن وب شرکت خدمات پذیرایی به آفرین
تازه ترین اخبار
پیشنهاد زردنیوز
پی سی آگهی تدریس خصوصی