محل تبلیغ شما
چهارشنبه ۵ تير ۱۳۹۸
ساعت:  ۱۵:۵۹:۳۱
فروشگاه اینترنتی ملورا
امروز در زردنیوز
 پربیننده های آشپزی
 پرنظرهای آشپزی
دلمه کلم با مرغ

دلمه کلم با مرغ


با اینکه وقتی نام این غذای سنتی به گوش ما می رسد، بیشتر دلمه برگ مو در ذهن‌مان تداعی می شود، اما باید بدانید انواع بسیار متنوع دارد

تاریخ: ۱۰ خرداد ۱۳۹۳

مواد لازم

•    1 عدد کلم ( 1 کیلوگرم)

•    نیم کیلوگرم گوشت سينه مرغ خرد کرده

•    ۳ عدد سيب زمينی كوچك پخته و رنده شده   

•    يك‌سوم قاشق چايخوری زنجبيل   

•    ۲۵۰ گرم قارچ خرد شده   

•    ۵ عدد پيازچه خرد شده   

•    نمک و فلفل   

•    ۲ حبه سیر رنده شده   

این دلمه‌ها چی می‌گن؟ (2)


طرز تهيه


1.    يك قابلمه بزرگ را آب کنید و روی حرارت قرار دهيد تا آب جوش آيد، ۳ قاشق غذاخوری پر نمك داخل آن بریزید. کلم را باز کنید و چند ثانيه داخل آب جوش بریزید تا نرم شود. سپس آن را آبکش کنید و روی دستمال حوله ای قرار دهید تا کاملا خشک شوند.

2.    سينه مرغ، قارچ و پيازچه ها را خرد کنید و سیب زمینی را رنده کنید و وسط كلم را ريز خرد كنيد. يك ليوان از اين مواد را در ظرفی بریزید و نمك، فلفل، زنجبيل و سير را اضافه کنید و با دست ورز دهید.

3.    برگ های آماده را بردارید و یک یا دو قاشق غذاخوری از مواد را در میان آنها قرار دهید و کلم را بپیچید. دلمه های پيچيده شده را داخل یک توری فلزی مخصوص بخارپز بچینید و داخل قابلمه ای كه در آن آب است قرار دهید. در ظرف را ببندید و حدود 2 ساعت روی حرارت ملایم با بخار آب دلمه ها را بپزید.

4.     برای سس روی دلمه، 1عدد پياز بزرگ خرد شده را با ۲ قاشق غذاخوری روغن تفت دهید. سپس ۲۰۰ گرم قارچ ريز شده را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی شوند.

5.    حدود یک و نیم لیوان آب به آن اضافه و يك عدد سيب زمينی كوچك را با رنده ريز خرد و به آن اضافه کنید. آنها را روی حرارت ملایم هم بزنید تا غليظ شود، سپس ۲ قاشق غذاخوری خامه به آن اضافه کنید. سس آماده است و می توانید آن را روی دلمه ها بریزید و سرو کنید.

برترین ها

نسخه چاپی
ارسال
۰
مطالب مرتبط
نظرات


نام(اختیاری):
ایمیل(اختیاری):
عدد مقابل را در کادر وارد کنید:
متن:

میهن وب شرکت خدمات پذیرایی به آفرین
تازه ترین اخبار
پیشنهاد زردنیوز
پی سی آگهی تدریس خصوصی