محل تبلیغ شما
چهارشنبه ۵ تير ۱۳۹۸
ساعت:  ۱۶:۵۲:۵۶
فروشگاه اینترنتی ملورا
امروز در زردنیوز
 پربیننده های آشپزی
 پرنظرهای آشپزی
دلمه سوسیس و آلو

دلمه سوسیس و آلو




تاریخ: ۱۰ خرداد ۱۳۹۳

دلمه سوسیس و آلو

مواد لازم


•    هشت عدد سوسیس گوشت دودی

•    دو قاشق غذاخوری سس خردل

•    24 عدد آلو برقانی خشک بدون هسته (خیس خورده)

•    هشت ورق ژامبون گوشت

•    یک قاشق غذاخوری کره نرم شده

این دلمه‌ها چی می‌گن؟ (1)


طرز تهیه


1.    سوسیس‌ها را با کمک یک چاقوی تیز از پهلو شکاف بدهید، این شکاف باید تا عمق سوسیس برود. داخل شکاف سوسیس‌ها را سس خردل بمالید و درون هر یک، سه عدد آلو قرار دهید.

2.    دور سوسیس‌های پر شده را با ورقه‌های ژامبون بپیچید و محکم کنید. برای محکم‌تر شدن می‌توانید دور دلمه‌ها را با نخ تمیزی محکم کنید.

3.    فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتی‌گراد یا 260 درجه فارنهایت روشن کنید تا داغ شود، اطراف سوسیس‌ها را با کره چرب کنید و آنها را درون سینی فر بچینید. سینی را به مدت 15 الی 18 دقیقه یا تا زمانی که دلمه‌های سوسیس طلایی شوند، درون فر قرار دهید.

برترین ها

نسخه چاپی
ارسال
۰
مطالب مرتبط
نظرات


نام(اختیاری):
ایمیل(اختیاری):
عدد مقابل را در کادر وارد کنید:
متن:

میهن وب شرکت خدمات پذیرایی به آفرین
تازه ترین اخبار
پیشنهاد زردنیوز
پی سی آگهی تدریس خصوصی