محل تبلیغ شما
چهارشنبه ۲۷ شهريور ۱۳۹۸
ساعت:  ۲۱:۵۳:۴۹
فروشگاه اینترنتی ملورا
امروز در زردنیوز
 پربیننده های آشپزی
 پرنظرهای آشپزی
دلمه کلم برگ مجلسی

دلمه کلم برگ مجلسی




تاریخ: ۱۰ خرداد ۱۳۹۳

دلمه کلم برگ مجلسی

مواد لازم


•    یک عدد کلم برگ

•    250 گرم سبزی دلمه

•    یک پیمانه برنج

•    250 گرم گوشت چرخ کرده

•    نصف پیمانه پیازداغ

•    نصف پیمانه لپه

•    چهار قاشق غذاخوری زرشک

•    خلال پسته و بادام

•    5 قاشق غذاخوری شکر

•    نصف پیمانه آب لیمو

•    100 گرم روغن یا کره

•    1/4 پیمانه زعفران دم کرده

•    نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین
 

این دلمه‌ها چی می‌گن؟ (1)


طرز تهیه

1.    کلم برگ را به همراه نمک و سرکه حدود 10 دقیقه در آب بجوشانید. برگ ها را از هم جدا کنید. کف قالب سیلیکونی را چرب کنید و کاملا با کلم برگ بپوشانید. طوری که از لبه قالب بیرون بریزد. برای تهیه مواد داخل دلمه، برنج را بپزید. سبزی را خرد و با گوشت چرخ کرده و پیازداغ تفت دهید و ادویه را اضافه کنید. لپه را جداگانه بپزید و سپس بشویید و در صافی بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود.

2.    زرشک ها را تفت دهید. سپس تمام مواد را با هم مخلوط، زعفران را اضافه کرده و در ظرف را بگذارید تا پنج دقیقه با حرارت ملایم بپزد. در نهایت شکر و آبلیمو را افزوده و مخلوط آماده شده را داخل قالب بریزید و درون آن را کاملا پر کنید.

3.    برگ های کلم را روی سطح قالب بپوشانید و در فر با حرارت 180 درجه سانتی گراد به مدت 30 دقیقه قرار دهید. زرشک را با خلال پسته و بادام تفت داده و با آن دلمه را تزئین و سپس سرو کنید.

برترینها

نسخه چاپی
ارسال
۰
مطالب مرتبط
نظرات


نام(اختیاری):
ایمیل(اختیاری):
عدد مقابل را در کادر وارد کنید:
متن:

میهن وب شرکت خدمات پذیرایی به آفرین
تازه ترین اخبار
پیشنهاد زردنیوز
پی سی آگهی تدریس خصوصی