محل تبلیغ شما
يكشنبه ۲۷ آبان ۱۳۹۷
ساعت:  ۰۳:۳۶:۱۰
فروشگاه اینترنتی ملورا
امروز در زردنیوز
 پربیننده های آشپزی
 پرنظرهای آشپزی
پلو برگ مو

پلو برگ مو


پلو برگ مو یا تاک پلو شاهرودی ها غذایی بسیار خوشمزه و هوس بر انگیز است که در شاهرود طبخ می شود.

تاریخ: ۱۱ خرداد ۱۳۹۳

پلو برگ مو یا تاک پلو شاهرودی ها غذایی بسیار خوشمزه و هوس بر انگیز است که در شاهرود طبخ می شود.

200

مناسب برای: ۴ نفر

زمان آماده سازی: ۳۰ دقیقه

مدت زمان انتظار: ۱ ساعت

مواد لازم

برنج ۳ پیمانه
مرغ نیم کیلو (بدون استخوان)
پیاز ۱ عدد
سس سویا ۱ قاشق غذاخوری
خردل ۱ قاشق چایخوری (پودر)
لیمو عمانی ۱ قاشق سوپخوری (پودر شده و به صورت گرده)
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
زعفران به میزان لازم
روغن به میزان لازم

طرز تهیه

۱- ابتدا پس از شستن مرغ ها، مرغ آن را به تکه های کوچک تقسیم کنید.

۲- پیاز را خرد کنید و روی مرغ بریزید.

۳- پودر لیمو عمانی، پودر خردل و سویا، سس و نمک و زعفران را به مرغ اضافه کنید و ۱ ساعت در یخچال قرار دهید.

۴- برگ موها را شسته و خرد کنید و در یک قابلمه برای چند دقیقه بپزید و بعد آبکش کنید.

۵- برنج را به روش کته یا آبکش آماده کنید و برگ مو ها را با پلو مخلوط کرده و دم بیندازید.

۶- مرغ ها را در ظرفی جدا سرخ کنید و پس از آماده شدن پلو روی آن قرار دهید.

 

نکات

پودر خردل را از عطاری ها می توانید تهیه کنید.

به جای مرغ از ماهیچه گوسفندی هم می توانید استفاده کنید.

اضافه کردن گرد غوره به جای گرد لیمو غذا را خوشمزه تر می کند.

30bil

نسخه چاپی
ارسال
۰
مطالب مرتبط
نظرات


نام(اختیاری):
ایمیل(اختیاری):
عدد مقابل را در کادر وارد کنید:
متن:

میهن وب شرکت خدمات پذیرایی به آفرین
تازه ترین اخبار
پیشنهاد زردنیوز
پی سی آگهی تدریس خصوصی