محل تبلیغ شما
يكشنبه ۱ مهر ۱۳۹۷
ساعت:  ۰۰:۲۸:۲۴
فروشگاه اینترنتی ملورا
امروز در زردنیوز
 پربیننده های آشپزی
 پرنظرهای آشپزی
آش جو

آش جو


آش اصولا موجود خوشمزه ایه حالا هر نوعیش به یه شكل البته از بین همه آشها آش جو اگر خوب و اصولی پخته بشه جزو بهترین هاست

تاریخ: ۲۳ تير ۱۳۹۳

طرز تهیه آش جو


آش اصولا موجود خوشمزه ایه حالا هر نوعیش به یه شكل البته از بین همه آشها آش جو اگر خوب و اصولی پخته بشه جزو بهترین هاست.این دستور طرز پخت آش جو به صورت متداول و اصیله البته هر منطقه ای در ایران این آش رو با افزودنی متفاوت طبخ میكنند

طرز تهیه:


گوشت را در ظرفی جدا گانه به همراه افزودنی هایی مناسب(مثل برگ بو، پوست پرتقال ،فلفل دلمه ای و ...) آب پز كنید و سپس بكوبید یا رشته رشته كنید.
ظرفی مناسب انتخاب كنید و در آن مقداری روغن بریزید و اجازه دهید روغن كاملا داغ شود سپس پیاز های خرد شده(بهتره نگینی نباشه و كمی بلندتر خرد شده باشه)را به روغن اضافه میكنیم و در اصطلاح پیازداغ میكنیم.چند دقیقه قبل از آماده شدن پیازداغ همه حبوبات را بدون اب به پیاز داغ اضافه میكنیم و چند دقیقه ای هم میزنیم.و سپس برنج را به مواد اضافه میكنیم(بدون آب).پس از گذشت مدتی سبزی ها را به مواد اضافه میكنیم و خوب مخلوط میكنیم.از خرد شدن برنج نترسید خوب آشه دیگه!
گوشت پخته شده را به مواد اضافه میكنیم و خوب هم میزنیم و آب جوش را به قدری به غذا اضافه میكنیم كه روی مواد را كاملا بپوشاند و حتی كمی بالاتر هم باشد.حالا زیر شعله را كم كرده و از شعله پخش كن هم استفاده میكنیم و به اش زمان میدهیم تا خوب بپزد.و در انتها كمی روغن را داغ كنید و زردچوبه و نعنا داخلش ریخته و پس از مدت كمی تفت دادن به آش اضافه كنید.

نكات:


1)حبوبات را حتما از شب قبل خیس كنید و برای آنكه نفخ آنها كاملا گرفته شود آب انها را حداقل 3 مرتبه عوض كنید. در صورتی كه فراموش كردید حبوبات را خیس كنید میتوانید آنها را در آب ریخته و پس از جوش آمدن آب آن را آبكش كنید تا نفخ حبوبات گرفته شود.
2)اگر در انتهای پخت دو قاشق آرد و مقداری زعفران را در كمی روغن داغ تفت داده و به آش اضافه كنید مزه بسیار خوبی پیدا میكند.
3)سعی كنید آش خیلی شل نباشد و تا حد ممكن آب آن كشیده شود تا خوشمزه تر شود.
4) اگر بتوانید مقداری قلم تهیه كنید و آن را از شب با آب بپزید و به جای آب در آش از آب قلم استفاده كنید آش شما واقعا فوق العاده میشود.
5)فراموش نكنید كه زمان پخت بیشتر یعنی آش خوشمزه تر.اگر وقت دارید آش را از شب قبل روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید.


تزیین:


برای تزیین میتوانید از كشك ، كشك مخلوط شده با زعفران (رنگ زرد زیبایی دارد)، ماست چكیده ، حبوبات پخته شده ، نعنا داغ به همراه زردچوبه و .... استفاده كنید.
نوش جان

 


مواد اولیه :

برای 4 نفر
زعفران به میزان لازم (اختیاری)
نمك به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
پیاز 3 عددبزرگ
برنج 60 گرم
سبزی آشی 2 كیلو
جو 250 گرم (به صورت پوست كنده)
حبوبات 600 گرم (شامل نخود ، لوبیا و عدس)
گوشت نیم كیلو (بدون استخوان)
زردچوبه 1 قاشق غذاخوری

 

 

 

 

 

 

 

sooran

نسخه چاپی
ارسال
۰
مطالب مرتبط
نظرات


نام(اختیاری):
ایمیل(اختیاری):
عدد مقابل را در کادر وارد کنید:
متن:

میهن وب شرکت خدمات پذیرایی به آفرین
تازه ترین اخبار
پیشنهاد زردنیوز
پی سی آگهی تدریس خصوصی