محل تبلیغ شما
پنجشنبه ۵ مرداد ۱۳۹۶
ساعت:  ۰۶:۳۶:۱۹
فروشگاه اینترنتی ملورا
امروز در زردنیوز
 پربیننده های اخبار روز
 پرنظرهای اخبار روز

فوت و فن های صحیح درست کردن کباب های کوبیده




تاریخ: ۱۵ آبان ۱۳۹۳


 

فوت و فن های صحیح درست کردن کباب های کوبیده

 

 

اگر تمایل داشته باشید کباب را در منزل تهیه کنید، از سلامت آن مطمئن هستید، معمولا برای تهیه کباب سیخی از گوشت گوسفند با چربی بیشتر (قلوه گاه) استفاده می شود.

بهتر است نمک را در مراحل  آخر به کباب اضافه کنید.


گوشت را دوبار چرخ کنید تا کاملا بافت آن له شود و هنگامی که ورز می دهید چسبندگی لازم را داشته باشد.

 

برای اضافه کردن پیاز ابتدا آب آن را بگیرید و سپس به گوشت اضافه کنید.


گوشت را خوب مشت بزنید و کمی از آن را داخل دست بگیرید و روی سیخ بگذارید.


اگر گوشت شما چسبندگی لازم را داشته باشد از روی سیخ نمی افتد.

 

اگر بین آماده کردن سیخ ها و پختن آن فاصله ای می افتد بهتر است سیخ های کباب را در جای سرد قرار دهید. قبل از پختن کباب از سرخ بودن ذغال ها مطمئن شوید و کمی نان تازه کنار خود داشته باشید تا هرز گاهی روغن سیخ ها را بگیرید.
 

 پرشین پرشیا

روزنامه خراسان
نسخه چاپی
ارسال
۰
مطالب مرتبط
نظرات


نام(اختیاری):
ایمیل(اختیاری):
عدد مقابل را در کادر وارد کنید:
متن:

پی سی آگهی مجتمع فولاد صائب
تازه ترین اخبار
پیشنهاد زردنیوز
پی سی آگهی تدریس خصوصی