محل تبلیغ شما
دوشنبه ۳ تير ۱۳۹۸
ساعت:  ۲۳:۳۴:۱۷
فروشگاه اینترنتی ملورا
امروز در زردنیوز
 پربیننده های آشپزی
 پرنظرهای آشپزی
لاین کینگ رول (ماکي)

لاین کینگ رول (ماکي)


ابتدا برنج را با آب 2 تا 3 ساعت خیس می‌کنیم و سپس آب آن را دور می‌ریزیم

تاریخ: ۲۱ مرداد ۱۳۹۳

غذاها و دسرهای زردرنگ


مواد لازم :

  •    برنج مخصوص سوشی: یک پیمانه
  •   آب: یک‌و‌نیم پیمانه
  •   سرکه برنج: یک‌سوم پیمانه
  •   شکر: 2 قاشق غذاخوری
  •   نمک: یک‌دوم قاشق چای‌خوری
  •   نوری (جلبک مخصوص سوشی): 2 ورق
  •   مایونز: 2 قاشق غذاخوری
  •   کرپ (مغز خرچنگ): 5 تا 6 شاخه
  •   میگوی سوخاری شده: 8 تا 10 عدد
  •   انبه: یک عدد


روش تهيه:

ابتدا برنج را با آب 2 تا 3 ساعت خیس می‌کنیم و سپس آب آن را دور می‌ریزیم.
کرپ‌ها را خرد و له کرده و با مایونز مخلوط می‌کنیم و کنار می‌گذاریم، نیمی از انبه را نیز به شکل نواری بلند می‌‌بریم. 
برنج را با میزان آب آمده در دستور می‌پزیم و وقتی آب آن کشیده شد 10 تا 12 دقیقه در قابلمه را حوله یا دمکن می‌پیچیم و اجازه می‌دهیم روی حرارت ملایم دم بکشد.
سرکه را با شکر و نمک مخلوط می‌کنیم و هم می‌زنیم تا حل شوند و آن را روی برنج پاشیده و برنج را هم می‌زنیم تا برنج به هم نچسبد و خمیر نشود.
حصیر مخصوص پیچیدن سوشی را سلفون بسته و مقداری از برنج را روی آن پهن می‌کنیم.
ورقه نوری را نصف کرده و روی برنج می‌گذاریم، مخلوط کرپ، انبه و میگوسوخاری‌ها را به شکل نواری روی نوری می‌چینیم و توسط حصیر مواد را رول می‌کنیم.
رول را محکم پیچیده و با ورقه‌های نازک انبه روی آن را می‌پوشانیم و توسط حصیر محکم می‌کنیم.
رول را توسط یک کارد خیلی تیز و تیغه نازک برش می‌دهیم.

 

مجله زندگی ایده آل

برترین ها

نسخه چاپی
ارسال
۰
مطالب مرتبط
نظرات


نام(اختیاری):
ایمیل(اختیاری):
عدد مقابل را در کادر وارد کنید:
متن:

میهن وب شرکت خدمات پذیرایی به آفرین
تازه ترین اخبار
پیشنهاد زردنیوز
پی سی آگهی تدریس خصوصی