محل تبلیغ شما
سه شنبه ۲۶ دي ۱۳۹۶
ساعت:  ۲۳:۲۷:۲۲
فروشگاه اینترنتی ملورا
امروز در زردنیوز
 پربیننده های آشپزی
 پرنظرهای آشپزی
کباب مرغ تند

کباب مرغ تند


این كباب مخصوص كشور مراكش است

تاریخ: ۲۶ مرداد ۱۳۹۳

آماده سازی: 4 ساعت
مدت انتظار: 1 ساعت
مجموعاً: 5 ساعت

 

كباب مرغ تند

 

طرز تهیه :


ابتدا آبلیمو ، روغن زیتون ، سیر ، پودر زیره ، پودر گشنیز ، پودر فلفل قرمز و نمک را داخل میکسر بریزید و بزنید تا یکدست شود.در صورتی كه مواد شما خیلی سفت بود و میكس نمیشد كمی آب یا سركه سیب به آن اضافه كنید.پس از اینکه مواد مخلوط شدند گشنیز خرد شده و جعفری خرد شده را اضافه کنید و سس را داخل ظرفی در دار بریزید.
مرغ را شسته و استخوان هایش را جدا کنید و هر سینه مرغ را از پهنا به 2تا3 قسمت برش بزنید ،سپس تکه های مرغ را كمی با گوشتكوب بكوبید و به سس اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید ، درب ظرف را بگذارید و حداقل به مدت 4 ساعت در یخچال استراحت دهید.
مرغ ها را داخل تابه ای که چرب کرده اید یا سینی مخصوص کباب کردن قرار دهید و روی حرارت یا فر بگذارید پس از اینکه طلایی شد برگردانید تا طرف دیگر مرغ نیز برشته و طلایی شود سپس کباب مرغ را به همراه ماست و برنج سرو کنید.


 

نكات:


1)این كباب مخصوص كشور مراكش است.
2)در صورت تمایل مقداری ماست چكیده هم به سس اضافه كنید.
3)این كباب در مراكش خیلی تند سرو میشود.
4)بهتر است مرغ را از شب داخل سس بخوابانید.
نوش جان

 


مواد اولیه :

برای 4 نفر
مرغ 4قطعه (سینه)
فلفل قرمز 1قاشق چایخوری
روغن زیتون 5قاشق غذاخوری
آبلیمو 5قاشق غذاخوری
سیر 4حبه
سبزی 5قاشق غذاخوری (شامل گشنیز و جعفری ساطوری شده)
پودر زیره سبز نصف قاشق چایخوری
پودر گشنیز 1قاشق چایخوری
نمك 1قاشق چایخوری

 

 

 

 

 

 

 

 

 

سوران

نسخه چاپی
ارسال
۰
مطالب مرتبط
نظرات


نام(اختیاری):
ایمیل(اختیاری):
عدد مقابل را در کادر وارد کنید:
متن:

میهن وب شرکت خدمات پذیرایی به آفرین
تازه ترین اخبار
پیشنهاد زردنیوز
پی سی آگهی تدریس خصوصی