محل تبلیغ شما
چهارشنبه ۵ تير ۱۳۹۸
ساعت:  ۱۶:۰۰:۰۸
فروشگاه اینترنتی ملورا
امروز در زردنیوز
 پربیننده های آشپزی
 پرنظرهای آشپزی
سالاد شیرازی

سالاد شیرازی


چگونه سالاد شیرازی درست کنیم

تاریخ: ۱ شهريور ۱۳۹۳

تابستان فصل صیفی جات خنک و خوشمزه است. هر چند در دوره ای زندگی می کنیم که در سر تا سر سال همه نوع محصولی یافت می شود اما باید حداکثر استفاده را از محصولات تابستانی در این فصل کرد. سالاد شیرازی، سالادی ایرانی است که می توان آن را با انواع غذاها سرو کرد و از آن لذت برد. تهیه سالاد شیرازی بسیار آسان است و می تواند کامل کننده غذای تان باشد. در این چگونه طرز تهیه سالاد شیرازی را بخوانید.

۱

مواد لازم تهیه سالاد شیرازی برای یک نفر

خیار ۱ عدد متوسط
گوجه فرنگی ۱ عدد کوچک یا متوسط
پیاز ۱ عدد خیلی کوچک
آبغوره ۲ قاشق غذاخوری
سرکه ۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون یا روغن سالاد ۱ قاشق غذاخوری
نمک به میزان دلخواه
 

 

 

 

 

 

 

۲

خیار و گوجه فرنگی را بشویید. پیاز را نیز پوست کنده و بشویید.

۳

خیار را با دقت پوست بکنید و نگینی خرد کنید. سعی کنید خیار را خیلی ریز نکنید.

۴

گوجه فرنگی را نیز نگینی خرد کنید. خوب است که اندازه تکه های گوجه فرنگی با خیار یکی باشد.

۵

پیاز را ریزتر از گوجه فرنگی و خیار خرد کنید. اگر دوست دارید پیاز بیشتری استفاده کنید.

۶

اینکه دوست داشته باشید میزان خیار سالاد شیرازی تان با گوجه فرنگی یکی باشد به سلیقه و ذائقه شما بستگی دارد اما معمولا میزان خیار را بیشتر در نظر می گیرند.

۷

برای چاشنی سالاد شیرازی از نمک، دو قاشق غذاخوری آبغوره و یک قاشق غذاخوری سرکه استفاده کنید. اگر دوست دارید روغن هم به آن اضافه کنید. می توانید از آبلیمو هم به عنوان چاشنی استفاده کنید.

۸

چون خیار و گوجه فرنگی هر دو طبع سردی دارند معمولا مقداری نعناع خشک نیز به سالاد اضافه می کنند.

۹

اگر دوست داشتید افزودن سیب به سالاد شیرازی را نیز امتحان کنید. سیبی را پوست کنده و هر مقداری از آن دوست دارید، در سالاد شیرازی تان نگینی خرد کنید

phow

نسخه چاپی
ارسال
۰
مطالب مرتبط
نظرات


نام(اختیاری):
ایمیل(اختیاری):
عدد مقابل را در کادر وارد کنید:
متن:

میهن وب شرکت خدمات پذیرایی به آفرین
تازه ترین اخبار
پیشنهاد زردنیوز
پی سی آگهی تدریس خصوصی