زردنیوز :: ران مرغ برشته شده با رزماری
محل تبلیغ شما
پنجشنبه ۲۵ مرداد ۱۳۹۷
ساعت:  ۲۱:۳۰:۲۹
فروشگاه اینترنتی ملورا
امروز در زردنیوز
 پربیننده های آشپزی
 پرنظرهای آشپزی
ران مرغ برشته شده با رزماری

ران مرغ برشته شده با رزماری


درست کردن ران مرغ برشته شده در فر که روی آن رزماری مالیده شده در خانه کار خیلی آسانی است.

تاریخ: ۹ شهريور ۱۳۹۳

آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 30 دقیقه

ران مرغ برشته شده با رزماری


درست کردن ران مرغ برشته شده در فر که روی آن رزماری مالیده شده در خانه کار خیلی آسانی است. ما دوست داریم در پخت این غذا از یک توری مخصوص فر استفاده کنیم که روی یک سینی لبه دار سوار شده است استفاده کنیم. اگر از این توری ندارید می توانید مرغ را مستقیماً داخل سینی فر بچینید.

طرز تهیه:


1. فر را با دمای 425 درجه فارنهایت (220 درجه سانتی گراد) داغ کنید. یک توری خنک کننده را روی یک سینی فر که لبه داشته باشد سوار کنید. اگر توری ندارید می توانید سینی فر را به همین شکل که هست استفاده کنید.
2. ران مرغ ها را آب بکشید و با دستمال خشک کنید. روی آنها روغن، نمک، فلفل و رزماری بمالید. مرغ ها را روی توری یا سینی بچینید.

ران مرغ برشته شده با رزماری


3. 20 دقیقه در فر بپزید سپس مرغ را برگردانید و 20 تا 25 دقیقه دیگر تا زمانی که دماسنجی که در ضخیم ترین قسمت مرغ فرو می کنید دمای 165 درجه فارنهایت (73 درجه سانتی گراد) را نشان دهد بپزید. بگذارید مرغ قبل از سرو کردن 5 دقیقه بماند.

ران مرغ برشته شده با رزماری

 


مواد اولیه :

برای 2 نفر
رزماری 1 قاشق سوپخوری (تازه، ریز خرد شده. یا 1 قاشق چایخوری خشک)
فلفل 1 قاشق چایخوری (تازه آسیاب شده)
نمک 2 قاشق چایخوری
ران مرغ 6 عدد (بالای ران، با پوست)
روغن مایع 1 قاشق سوپخوری (یا روغن کانولا)

سوران

نسخه چاپی
ارسال
۰
مطالب مرتبط
نظرات


نام(اختیاری):
ایمیل(اختیاری):
عدد مقابل را در کادر وارد کنید:
متن:

میهن وب شرکت خدمات پذیرایی به آفرین
تازه ترین اخبار
پیشنهاد زردنیوز
پی سی آگهی تدریس خصوصی