محل تبلیغ شما
دوشنبه ۴ تير ۱۳۹۷
ساعت:  ۰۵:۴۱:۵۸
فروشگاه اینترنتی ملورا
امروز در زردنیوز
 پربیننده های آشپزی
 پرنظرهای آشپزی
کباب ماهی

کباب ماهی


حواستان باشد ماهی را بیشتر از مدت ذكر شده داخل مواد نخوابانید چون باعث از بین رفتن گوشت ماهی میشود

تاریخ: ۱۰ شهريور ۱۳۹۳

آماده سازی: 2 ساعت
مدت انتظار: 1 ساعت
مجموعاً: 3 ساعت

 

كباب ماهی

 

طرز تهیه:


ابتدا ماهی را پوست گرفته و آن را بشویید و از استخوان جدا كرده و به صورت دو قطعه فیله درآورید. سپس گوشت را به قطعات 25 یا 30 گرمی برش بزنید. در ظرفی آب پیاز، آبلیمو، نمك، فلفل و زعفران دم كرده و در صورت تمایل مقداری جعفری ساطوری شده را مخلوط كنید و قطعات برش خورده ماهی را داخل این مواد قرار دهید و بگذارید یك ساعت در یخچال با روكش نایلونی استراحت كند تا به خوبی طعم دار شود. پس از گذشت این مدت روغن را نیز به سایر مواد اضافه كنید و قطعات گوشت ماهی را نیز پشت و رو كنید. باز هم یك ساعت دیگر مواد را در یخچال قرار دهید. پس از استراحت دوم یك در میان قطعات ماهی و یك تكه از فلفل دلمه ای را به سیخ بكشید و كباب كنید.


 

نكات:


1)بهتر است به مواد ماهی 2قاشق چایخوری ادویه مخصوص ماهی هم اضافه شود.
2)در صورت تمایل هنگاك كباب كردن ماهی روی آن مقداری گرد لیمو بپاشید.
3) هنگام خواباندن ماهی در مواد مزه دار كننده بهتر است 2تا 3 مرتبه آن را زیر و رو كنید تا طعم سس یكسان به تمام قسمتهای ماهی برسد.
4) هنگام كباب كردن میتوان مقداری از سس را با قلمو روی تكه های گوشت ماهی و فلفل زد تا ضمن پخت روی مواد نسوزد.
5) هنگام پخت مواظب باشید تا كبابها خیلی خشك نشود و آنها را كمی آبدار بردارید.
6)حواستان باشد ماهی را بیشتر از مدت ذكر شده داخل مواد نخوابانید چون باعث از بین رفتن گوشت ماهی میشود.
نوش جان

 


مواد اولیه :

برای 2 نفر
ماهی نیم كیلو (استخوان درشت و ترجیحا اوزون برون)
آب پیاز 3قاشق سوپخوری
آبلیمو 3قاشق سوپخوری
نمك به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
زعفران 1قاشق چایخوری (دم كرده و غلیظ)
روغن 3قاشق سوپخوری (مایع)
فلفل دلمه ای 2عدد (رنگی)
لیمو ترش به میزان لازم (برای تزیین)


sooran

نسخه چاپی
ارسال
۰
مطالب مرتبط
نظرات


نام(اختیاری):
ایمیل(اختیاری):
عدد مقابل را در کادر وارد کنید:
متن:

میهن وب شرکت خدمات پذیرایی به آفرین
تازه ترین اخبار
پیشنهاد زردنیوز
پی سی آگهی تدریس خصوصی