محل تبلیغ شما
شنبه ۳۰ تير ۱۳۹۷
ساعت:  ۲۲:۲۵:۳۶
فروشگاه اینترنتی ملورا
امروز در زردنیوز
 پربیننده های آشپزی
 پرنظرهای آشپزی
بادمجان پلو شیرازی

بادمجان پلو شیرازی


این غذا رب ندارد ولی اگر مایلید به مرغ آن رب اضافه كنی

تاریخ: ۸ مهر ۱۳۹۳

 

آماده سازی: 30 دقیقه
مدت انتظار: 2 ساعت
مجموعاً: 2 ساعت و 30 دقیقه

 

بادمجان پلو شیرازی

 

طرز تهیه


ابتدا در ظرفی مناسب پیاز ها را خرد كرده و با مقداری كره تفت میدهیم .مرغ را جداگانه كمی در كره تفت میدهیم و با اضافه كردن مقداری زعفران و آب آن را پخته و استخوانهایش را جدا میكنیم .بادمجان و سیب زمینی را جدا گانه پس از پوست گرفتن به صورت حلقه ای خرد كرده و سرخ میكنیم.زرشك را هم با مقداری كره و شكر تفت میدهیم.حال در ظرفی مناسب برنج را به مرحله آبكشی میرسانیم و آن را با زرده تخم مرغ و ماست و مقداری زعفران مخلوط كرده و با همه مواد به صورت لابه لا در ظرف میریزیم و اجازه میدهیم دم بكشد.


 

نكات:


1)بهتر است همه مواد با كره تفت داده شود.
2)اگر دوست دارید سیب زمینی ها را نگینی سرخ كنید.
3)هرچه زعفران این غذا بیشتر باشد خوشمزه تر میشود.
4)این غذا رب ندارد ولی اگر مایلید به مرغ آن رب اضافه كنید.
نوش جان

 


مواد اولیه :

برای 4 نفر
برنج 2پیمانه
مرغ 300گرم
بادمجان 2عدد
پیاز 1عدد
زرده تخم مرغ 2عدد
زرشك 5قاشق سوپخوری (پلویی)
ماست 5قاشق سوپخوری
شكر 2قاشق غذاخوری
كره 100گرم
سیب زمینی 2عدد
زعفران به میزان لازم

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


sooran

نسخه چاپی
ارسال
۰
مطالب مرتبط
نظرات


نام(اختیاری):
ایمیل(اختیاری):
عدد مقابل را در کادر وارد کنید:
متن:

میهن وب شرکت خدمات پذیرایی به آفرین
تازه ترین اخبار
پیشنهاد زردنیوز
پی سی آگهی تدریس خصوصی