محل تبلیغ شما
چهارشنبه ۲۳ آبان ۱۳۹۷
ساعت:  ۰۵:۱۶:۴۱
فروشگاه اینترنتی ملورا
امروز در زردنیوز
 پربیننده های آشپزی
 پرنظرهای آشپزی
شیرینی پیچ انگشتی یا پفک گردویی

شیرینی پیچ انگشتی یا پفک گردویی


درجه حرارت فرها فرق میکنه,براى پخت این شیرینى نباىد حرارت خیلى زیاد باشه چون اونجورى زیر شىرینى قهوه اى میشه ولى وسطش خام میمونه.اگه حرارت فر زیاده شىرینى رو در طبقه بالاى فر بپزید

تاریخ: ۱ اسفند ۱۳۹۳

شیرینی پیچ انگشتی یا همون پفک گردویی یکی از شیرنیهای رایج در شهر تبریزه و مخصوصا برای پذیرایی عید خیلی استفاده میشه، این شیرینی هم خیلی خوش خوراکه و خیلی راحت و بدون دردسر درست میشه. پس پیشنهاد میکنم برای عید حتما این شیرینی خوشمزه رو خودتون درست کنید.



مواد لازم: (با این مقدار 18 الی 20 تا از این شیرینی ها تهیه میشه)

زرده تخم مرغ 2 عدد (تخم مرغ درشت استفاده کنید)

پودر شکر یک پیمانه پلوپز(مقدار این پیمانه ها معادل 180 میلی لیتره)

گردوی خرد شده 1 پیمانه پلوپز

وانیل مقداری

پسته مقداری

طرز تهیه:

فر رو با حرارت 150 درجه روشن کنید و بگذارید تا مراحل تهیه شیرینی رو انجام میدیم فر گرم بشه.

سینی فر رو کاغذ روغنی بیندازید و کمی چرب کنید.

زرده تخم مرغ رو و وانیل رو با هم زن بزنید تا رنگش روشن بشه(حدود یک دقیقه

پودر شکر رو کم کم به زرده اضافه کنید و همچنان با هم زن بزنید.(سه، چهار دقیقه)



باید آنقدر زده بشه تا به این شکل و رنگ در بیاید، یعنی سفید و کشدار بشه.



گردو رو اضافه کنید.



و اینبار با قاشق مخلوط کنید.



با قاشق مربا خوری از مواد بردارید و با کمک یک قاشق دیگر روی سینی با فاصله بگذارید. روش رو کمی پودر پسته بریزید.( من چون نمیخواستم پسته کاملا پودر باشه خودم خلال پسته رو خیلی کم کوبیدم)

به مدت 15 الی 20 دقیقه در فر با حرارت 150 درجه در طبقه وسط بگذارید تا شیرینی پخته بشه در این حین به هیچ عنوان در فر رو باز نکنید چون شیرینی پف نمیکنه.

بعد از خنک شدن شیرینی ها رو از کاغذ جدا کنید و داخل ظرف مورد نظرتون منتقل کنید.

شیرینی هایی که توی قنادی ها هست از مقدار گردوی کمتری استفاده میشه، شاید نصف مقداری که من میریزم.

من وقتی کوچیک بودم این شیرینی رو زمستونها روی بخاری درست میکردم، به این صورت که مثل مراحل بالا انجام میدادم فقط یک سینی هم اندازه سینی که شیرینی رو توش درست میکردم روش میگذاشتم و بخاری رو روی حرارت نسبتا زیاد میگذاشتم، سینی رو روی بخاری میگذاشم به مدت 30 تا 40 دقیقه. بعد از این مدت نگاه میکردم اگه زیر شیرینی ها طلایی شده بود شیرینی آماده بود وگرنه یه 5 دقیقه دیگه هم میگذاشتم تا کاملا پخته بشه. واقعا هم شیرینی ها خیلی خوب در می اومدن با این روش من خیلی شیرینی درست میکردم ، شیرینی هایی مثل مرنگ(پوکا)، نان شکوفه و چند مدل شیرینی دیگه. شما هم اگه فر ندارید میتونید از این روش استفاده کنید.


نکته:درجه حرارت فرها فرق میکنه,براى پخت این شیرینى نباىد حرارت خیلى زیاد باشه چون اونجورى زیر شىرینى قهوه اى میشه ولى وسطش خام میمونه.اگه حرارت فر زیاده شىرینى رو در طبقه بالاى فر بپزید.
در فرهاى برقى همحرارت رو روى 130درجه سانتیگراد تنظیم کنید.

 

 نکته

اگه به تجربه فهمیدید دمای فرتون بالاست باید فر رو روی 120 تا 130 درجه تنظیم کنید.

اگه دیدید روی شیرینی پخته ولی وسطش هنوز خام هست، فر رو خاموش کرده و درش رو باز کنید اجازه بدید شیرینی داخل فر بمونه تا فر خنک بشه بعد شیرینی رو از فر در بیارید.

دنیای اسرا

نسخه چاپی
ارسال
۰
مطالب مرتبط
نظرات


نام(اختیاری):
ایمیل(اختیاری):
عدد مقابل را در کادر وارد کنید:
متن:

میهن وب شرکت خدمات پذیرایی به آفرین
تازه ترین اخبار
پیشنهاد زردنیوز
پی سی آگهی تدریس خصوصی