محل تبلیغ شما
دوشنبه ۳۰ مهر ۱۳۹۷
ساعت:  ۲۲:۴۱:۱۳
فروشگاه اینترنتی ملورا
امروز در زردنیوز
 پربیننده های آشپزی
 پرنظرهای آشپزی
سس لیمو

سس لیمو


سس لیمو را داخل ظرف درب دار ریخته و می توانید به مدت 5 روز و اگر آن را منجمد کنید به مدت یک ماه در یخچال نگهداری کرد

تاریخ: ۲۰ مهر ۱۳۹۳

سس لیمو
  • مقدار: 1
  • مناسب برای: 6
  • زمان آماده سازی: 5 دقیقه
  • زمان پخت : 10 دقیقه
  • مدت زمان آمادگی : 15 دقیقه

طرز تهیه

مرحله 1

ابتدا تمام مواد را با هم مخلوط کنید و روی بخار آب قرارداده و مرتب هم بزنید به مدت 5 دقیقه تا کف کند و به همزدن ادامه دهید تا غلیظ شود

مرحله 2

بعد از غلیظ شدن ظرف را از روی حرارت بر می داریم و کره ها را اضافه می کنیم ،خوب هم بزنید تا کاملا کره ها ذوب شوند

مرحله 3

سس آماده شده را از صافی رد می کنیم و روی آن را می پوشانیم تا کم کم خنک شود . سس لیمو را داخل ظرف درب دار ریخته و می توانید به مدت 5 روز و اگر آن را منجمد کنید به مدت یک ماه در یخچال نگهداری کرد

مواد لازم

  • 3 عدد تخم مرغ بزرگ
  • 3 عدد زرده تخم مرغ
  • 1/2 فنجان شکر
  • 2 قاشق غذا خوری رنده پوست لیمو
  • 1/2 فنجان آب لیمو
  • 1/2 قاشق چای خوری نمک
  • 250 گرم کره

توجه داشته باشید که برای تهیه سس پرتقال فقط کافیست به جای آب لیمو و رنده پوست آن از آب پرتقال و رنده پوست پرتقال استفاده کنید

طرز تهیه سس لیمو به صورت تصویری

 ابتدا تمام مواد را با هم مخلوط کنید

ابتدا تمام مواد را با هم مخلوط کنید

روی بخار آب قرارداده و مرتب هم بزنید

روی بخار آب قرارداده و مرتب هم بزنید

هم بزنید به مدت 5 دقیقه تا کف کند

هم بزنید به مدت ۵ دقیقه تا کف کند

 

به همزدن ادامه دهید تا غلیظ شود

به همزدن ادامه دهید تا غلیظ شود

بعد از غلیظ شدن  ظرف را از روی حرارت بر می داریم و کره ها  را اضافه می کنیم

بعد از غلیظ شدن ظرف را از روی حرارت بر می داریم و کره ها را اضافه می کنیم

سس آماده شده را از صافی رد می کنیم

سس آماده شده را از صافی رد می کنیم

 روی آن را می پوشانیم تا کم کم خنک شود

روی آن را می پوشانیم تا کم کم خنک شود

سس لیمو

mavadelazem

 

نسخه چاپی
ارسال
۰
مطالب مرتبط
نظرات


نام(اختیاری):
ایمیل(اختیاری):
عدد مقابل را در کادر وارد کنید:
متن:

میهن وب شرکت خدمات پذیرایی به آفرین
تازه ترین اخبار
پیشنهاد زردنیوز
پی سی آگهی تدریس خصوصی