زردنیوز :: گشنیز پلو
محل تبلیغ شما
يكشنبه ۲۸ مرداد ۱۳۹۷
ساعت:  ۱۱:۰۶:۲۲
فروشگاه اینترنتی ملورا
امروز در زردنیوز
 پربیننده های آشپزی
 پرنظرهای آشپزی
گشنیز پلو

گشنیز پلو


بهتر است برای ته دیگ این غذا از كاهو استفاده شود

تاریخ: ۲۴ مهر ۱۳۹۳

آماده سازی: 30 دقیقه
مدت انتظار: 1 ساعت
مجموعاً: 1 ساعت و 30 دقیقه

 

گشنیز پلو

 

طرز تهیه


ابتدا گوشت را به خوبی ورز میدهیم و آن را به شكل گلوله های كوچك در آورده و به اصطلاح قلقلی میكنیم و آنها را در كره داغ شده به خوبی سرخ میكنیم و در انتها شعله را خاموش كرده و زعفران آبكرده روی آنها میدهیم و دوباره شعله را روشن میكنیم تا آب زعفران تبخیر شود.در ظرفی مناسب برنج را به مرحله آبكشی میرسانیم و بعد از آبكش كردن گشنیز خرد شده را به صورت لا به لا و همراه با پودر تخم گشنیز به برنج میزنیم و آن را دم می اندازیم.در پایان پخت گوشتهای قلقلی را روی برنج قرار داده و سرو میكنیم.


 

نكات:


1)بهتر است برای ته دیگ این غذا از كاهو استفاده شود.
2)اگر دوست دارید تخم گشنیز را حذف كنید.
3)بهتر است آب زعفران غلیظی تهیه كنید تا بعد از افزودن به گوشتها آنها وا نروند و نرم نشوند.
نوش جان

 


مواد اولیه :

برای 7 نفر
برنج 6پیمانه
گوشت 750گرم (چرخكرده)
كره به میزان لازم
روغن به میزان لازم
تخم گشنیز 2قاشق غذاخوری (آسیاب شده)
نمك به میزان لازم
زعفران به میزان لازم


سوران

نسخه چاپی
ارسال
۰
مطالب مرتبط
نظرات


نام(اختیاری):
ایمیل(اختیاری):
عدد مقابل را در کادر وارد کنید:
متن:

میهن وب شرکت خدمات پذیرایی به آفرین
تازه ترین اخبار
پیشنهاد زردنیوز
پی سی آگهی تدریس خصوصی