محل تبلیغ شما
يكشنبه ۲۷ آبان ۱۳۹۷
ساعت:  ۰۴:۱۷:۴۶
فروشگاه اینترنتی ملورا
امروز در زردنیوز
 پربیننده های آشپزی
 پرنظرهای آشپزی
نان پیتزایی تکه ای

نان پیتزایی تکه ای


خمیر را یک ساعت یا تا زمانی که حجم آن دو برابر شود در یک جای گرم و خشک قرار بدهید تا ور بیاید

تاریخ: ۲۳ مهر ۱۳۹۳

آماده سازی: 2 ساعت
مدت انتظار: 30 دقیقه
مجموعاً: 2 ساعت و 30 دقیقه

 

نان پیتزایی تکه ای


در یک مخلوط کن 2 فنجان آرد را با شکر، نمک و خمیر مایه مخلوط کنید و کنار بگذارید.
در یک روغن دان کوچک شیر و 6 قاشق سوپخوری کره را مخلوط کنید و روی شعله ی کم قرار دهید تا آب شود. روغن دان را از روی گاز بردارید و آب را اضافه کنید و هم بزنید. بگذارید بماند تا دمای آن به 120 تا 130 درجه فارنهایت (48 تا 54 درجه سانتی گراد) برسد.
مخلوط شیر را روی مواد خشک بریزید و با یک کاردک آنها را هم بزنید تا مخلوط شوند.
قلاب خمیرگیری را به مخلوط کن وصل کنید و خمیر را 3 دقیقه با سرعت پایین ورز بدهید تا کاملاً ترکیب شود. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و بین هر دو تخم مرغ خمیر را باز هم مقداری ورز بدهید تا تخم مرغ ها کاملاً ترکیب شوند.

نان پیتزایی تکه ای


مخلوط کن را متوقف کنید و نصف فنجان آرد باقیمانده را اضافه کنید و 2 دقیقه تا زمانی که خمیر یکدست شود با سرعت پایین ورز بدهید. 3 قاشق سوپخوری دیگر آرد اضافه کنید و آنقدر ورز بدهید که خمیر نرم بشود اما هنوز چسبناک باشد.
سطح کاری خود را کمی آرد پاشی کنید سپس خمیر را روی آن قرار دهید و 5 تا 6 مرتبه ورز بدهید تا به شکل یک توپ در بیاید.
یک کاسه ی بزرگ را کمی چرب کنید. خمیر را داخل آن قرار دهید و در آن را محکم با پوشش پلاستیکی بپوشانید.

نان پیتزایی تکه ای


خمیر را یک ساعت یا تا زمانی که حجم آن دو برابر شود در یک جای گرم و خشک قرار بدهید تا ور بیاید.
خمیر را با ملایمت از کاسه جدا کنید و روی سطح کاری کمی آرد پاشی شده قرار دهید. آن را به شکل یک مستطیل 50 در 22 سانتی متری در بیاورید. روی خمیر را با قلم مو سس بمالید.

نان پیتزایی تکه ای


سپس پنیر بپاشید. پپرونی ها را روی آن بچینید.
مستطیل را از طول به 5 نوار هم اندازه برش دهید.

نان پیتزایی تکه ای


نوارها را روی هم بچینید سپس به 4 قسمت برش دهید تا 20 تکه ی چهارگوش داشته باشید.

نان پیتزایی تکه ای


کف یک قالب نان 12 در 22 سانتی متری را با کمی کره چرب کنید. تکه های چهارگوش را کنار هم به شکلی که سمت برش خورده ی آن رو به پایین باشد کنار هم بچینید.

نان پیتزایی تکه ای


روی قالب را با پوشش پلاستیکی بپوشانید و بگذارید 30 دقیقه بماند تا حجم خمیر ها دو برابر شود.
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتی گراد)‌داغ کنید.
کره ی آب شده و سیر ریز شده را با هم مخلوط کنید. قالب نان را داخل یک سینی فر قرار دهید و 15 دقیقه در فر بپزید.
قالب را از فر بیرون بیاورید و کره ی سیری را با قلم مو روی آن بمالید سپس دوباره در فر قرار بدهید و 15 تا 20 دقیقه دیگر تا زمانی که روی نان طلایی شود در فر بپزید.
قالب را از فر بیرون بیاورید و بگذارید 10 دقیقه بماند سپس نان را در یک دیس برگردانید.

نان پیتزایی تکه ای

 


مواد اولیه :

آرد 2 و 3/4 فنجان (جدا)
شکر 2 قاشق چایخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
خمیر مایه 2 و 1/4 قاشق چایخوری
شیر 1/3 فنجان
کره 6 قاشق سوپخوری (بدون نمک)
آب 1/4 فنجان
تخم مرغ 2 عدد بزرگ (در دمای اتاق)
سس پیتزا نصف فنجان (یا سس مارینارا)
پنیر موزارلا 1 فنجان (رنده شده)
پپرونی 1/4 فنجان (حلقه شده)
کره 2 قاشق سوپخوری (بدون نمک،آب شده)
سیر 2 حبه (ریز شده)


sooran

نسخه چاپی
ارسال
۰
مطالب مرتبط
نظرات


نام(اختیاری):
ایمیل(اختیاری):
عدد مقابل را در کادر وارد کنید:
متن:

میهن وب شرکت خدمات پذیرایی به آفرین
تازه ترین اخبار
پیشنهاد زردنیوز
پی سی آگهی تدریس خصوصی