محل تبلیغ شما
سه شنبه ۲۶ دي ۱۳۹۶
ساعت:  ۲۳:۲۴:۳۲
فروشگاه اینترنتی ملورا
امروز در زردنیوز
 پربیننده های آشپزی
 پرنظرهای آشپزی
سوتی پلو

سوتی پلو


سوتی پلو غذای تركی است و بیشتر آن را به تبریز نسبت میدهند تا اردبیل از آنجایی كه در این غذا شیر به كار رفته كه در تركی سوت نامیده میشود این غذای خیلی خیلی خوشمزه را سوتی پلو یا به قول فارس ها شیرپلو مینامند

تاریخ: ۲۹ مهر ۱۳۹۳

آماده سازی: 30 دقیقه
مدت انتظار: 1 ساعت
مجموعاً: 1 ساعت و 30 دقیقه

 

سوتی پلو


تعجب نكنید اشتباه تایپی نیست!سوتی پلو غذای تركی است و بیشتر آن را به تبریز نسبت میدهند تا اردبیل از آنجایی كه در این غذا شیر به كار رفته كه در تركی سوت نامیده میشود این غذای خیلی خیلی خوشمزه را سوتی پلو یا به قول فارس ها شیرپلو مینامند.

طرز تهیه:


ابتدا برنج ها را شسته و سپس به همراه شیر و زعفران و نمك و كره روی حرارت میگذاریم تا مثل درست كردن كته آب خود را از دست بدهد.و آن را دم می اندازیم.در ظرف مناسبی ماهی را كه از قبل شسته و تكه كرده ایم با زعفران و آرد مخلوط كرده و در تابه سرخ میكنیم.وقتی برنج دم كشد قابلمه را داخل آب خیلی سرد میگذاریم و بعد داخل سینی برمیگردانیم تا برنج كاملا قالبی در بیاید.

سوتی پلو

 


 

نكات:


1)در تبریز این غذا به همراه مغزها و آلو و كشمش هم طبخ میشود.
2)میتوانید به جای ماهی از تن ماهی یا گوشت یا مرغ هم استفاده كنید.
3)بهترین نوع ماهی برای سرو با سوتی پلو ماهی دودی است.
4)این غذا در سررفتن و كثیف كردن گاز بسیار بد سابقه است مرتب آن را هم بزنید و خوب دقت كنید!
نوش جان


مواد اولیه :

برای 4 نفر
برنج 4پیمانه
شیر 6پیمانه
زعفران 1قاشق چایخوری (سایده)
نمك به میزان لازم
آرد به میزان لازم

سوران


نسخه چاپی
ارسال
۰
مطالب مرتبط
نظرات


نام(اختیاری):
ایمیل(اختیاری):
عدد مقابل را در کادر وارد کنید:
متن:

میهن وب شرکت خدمات پذیرایی به آفرین
تازه ترین اخبار
پیشنهاد زردنیوز
پی سی آگهی تدریس خصوصی