محل تبلیغ شما
يكشنبه ۳۰ تير ۱۳۹۸
ساعت:  ۱۰:۵۲:۵۰
فروشگاه اینترنتی ملورا
امروز در زردنیوز
 پربیننده های آشپزی
 پرنظرهای آشپزی
مارمالاد کدو حلوایی

مارمالاد کدو حلوایی


میتوانید مقداری مغز آجیل بو داده شده مثل فندق و بادام زمینی هم به مارمالاد اضافه كنید.

تاریخ: ۳۰ مهر ۱۳۹۳

آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 1 ساعت
مجموعاً: 1 ساعت و 15 دقیقه

 

مارمالاد کدو حلوایی

 


 

طرز تهیه :


ابتدا کدو حلوایی را شسته و پوست بگیرید و به صورت درشت رنده كنید .كره را داخل تابه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب شود.سپس كدو حلوایی را اضافه كرده و ان را تفت دهید تا كمی نرم شود.
آب و گلاب را مخلوط كرده و به آنها پودر هل را اضافه كنید و خوب مخلوط كرده و به پودر قند بیفزایید و ان را هم بزنید تا به صورت شفاف درآید و بعد آن را به كدو اضافه كنید و مخلوط كنید.در این مرحله كدوها كمی شفاف میشوند.
پس از شفاف شدن كدوها 1 قاشق غذاخوری کره و آبلیمو را اضافه کرده و سریع هم بزنید سپس از روی حرارت بردارید و به آن زعفران اضافه كنید.


 

نکات:


1)در صورت تمایل از مقدار بیشتری گلاب و هل یا زعفران استفاده كنید.
2)میتوانید مقداری مغز آجیل بو داده شده مثل فندق و بادام زمینی هم به مارمالاد اضافه كنید.
نوش جان

 


مواد اولیه :

برای 10 نفر
كدو حلوایی 2لیوان (رنده شده)
پودر قند 1لیوان
كره 6قاشق غذاخوری
پودر هل سبز 1چهارم قاشق چایوری
آب 1سوم لیوان
آبلیمو 1قاشق چایخوری
زعفران به میزان لازم
گلاب 1سوم لیوان


سوران

نسخه چاپی
ارسال
۰
مطالب مرتبط
نظرات


نام(اختیاری):
ایمیل(اختیاری):
عدد مقابل را در کادر وارد کنید:
متن:

میهن وب شرکت خدمات پذیرایی به آفرین
تازه ترین اخبار
پیشنهاد زردنیوز
پی سی آگهی تدریس خصوصی