محل تبلیغ شما
شنبه ۲۹ تير ۱۳۹۸
ساعت:  ۱۸:۳۷:۴۶
فروشگاه اینترنتی ملورا
امروز در زردنیوز
 پربیننده های آشپزی
 پرنظرهای آشپزی
مربا پوست پرتقال

مربا پوست پرتقال


میتوانید مقداری زعفران ابكرده هم به مربا اضافه كنید تا خوشرنگ تر شود

تاریخ: ۲۹ مهر ۱۳۹۳

 

آماده سازی: 12 ساعت
مدت انتظار: 1 ساعت
مجموعاً: 13 ساعت

 

مربا پوست پرتقال

 


 

طرز تهیه :


در ابتدا با توجه به دستور موجود در لینك زیر خلال پوست پرتقال تهیه كنید.

گرفتن تلخی پوست مرکبات(تهیه خلال پرتقال و نارنج)


آب،شكر و گلاب و آبلیمو در قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید .سپس حرارت را ملایم كنید تا كمی شیره قوام بیاید.سپس پوست پرتقال را به شیره اضافه كنید و با حرارت ملایم اجازه دهید مربا بجوشد و غلیظ شود.در انتها پودر هل سبز و زیره را به مربا اضافه كرده و مربای پوست پرتقال آماده را در ظرف دربسته بریزید و دخل یخچال قرار دهید تا خنک شود.


 

نكات:


1)در صورت تمایل چند قطره اسانس وانیا هم به مربا اضافه كنید.
2)میتوانید مقداری زعفران ابكرده هم به مربا اضافه كنید تا خوشرنگ تر شود.
3)میتوان به میزان نصف پوست پرتقال از پوست نارنج هم استفاده كنید یعنی 250گرم از هركدام.
نوش جان

مواد اولیه :

پوست پرتقال نیم كیلو
شكر 2لیوان
آب 1لیوان
گلاب نصف لیوان
آبلیمو نصف قاشق چایخوری
پودر هل سبز نصف قاشق چایخوری
پودر زیره سبز نصف قاشق چایخوری

نسخه چاپی
ارسال
۰
مطالب مرتبط
نظرات


نام(اختیاری):
ایمیل(اختیاری):
عدد مقابل را در کادر وارد کنید:
متن:

میهن وب شرکت خدمات پذیرایی به آفرین
تازه ترین اخبار
پیشنهاد زردنیوز
پی سی آگهی تدریس خصوصی