محل تبلیغ شما
پنجشنبه ۶ ارديبهشت ۱۳۹۷
ساعت:  ۱۳:۰۰:۱۲
فروشگاه اینترنتی ملورا
امروز در زردنیوز
 پربیننده های آشپزی
 پرنظرهای آشپزی
شفته اراکی

شفته اراکی


اگر دوست دارید مقداری زرشك در سس بریزید تا غذای شما را خوشمزه تر و شكیل تر كند

تاریخ: ۷ آبان ۱۳۹۳

آماده سازی: 1 ساعت
مدت انتظار: 1 ساعت
مجموعاً: 2 ساعت

شفته اراكی

 

طرز تهیه:


در ظرفی مناسب رب گوجه‌فرنگی را به همراه یك قاشق روغن تفت می‌دهیم و به آن مقداری آب اضافه می‌كنیم تا به جوش آید. در این فاصله پیاز را رنده میكنیم و با گوشت، آرد نخودچی، جعفری، نمك و فلفل مخلوط كرده و خوب ورز می‌دهیم. آرد نخودچی را باید مقداری اضافه كنیم كه مواد دیگر به دست ما نچسبد و مثل مواد كوفته تبریزی منسجم و چسبنده شوند.از مواد گلوله‌هایی به اندازه گردو درست می‌كنیم و در سس گوجه‌فرنگی در حال جوش می‌ریزیم تا بپزد.


 

شفته اراكی

 

نكات:


1)این غذا در استان مركزی به خاطر سادگی و خوشرنگ بودن طرفداران زیادی دارد پس اگر سس شما به اندازه كافی غلیظ و وشرنگ نبود به آن مقدار بیشتری رب یا زعفران اضافه كنید.
2)این غذا با نان سرو میشود ولی سرو آن با برنج نیز دلپذیر است.
3)اگر دوست دارید مقداری زرشك در سس بریزید تا غذای شما را خوشمزه تر و شكیل تر كند.
نوش جان

 


مواد اولیه :

برای 6 نفر
گوشت نیم كیلو (چرخكرده)
آرد نخودچی به میزان لازم
پیاز 1عدد
جعفری 3قاشق غذاخوری (ساطوری شده)
نمك به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
رب گوجه فرنگی 2قاشق غذاخوری


sooran

نسخه چاپی
ارسال
۰
مطالب مرتبط
نظرات


نام(اختیاری):
ایمیل(اختیاری):
عدد مقابل را در کادر وارد کنید:
متن:

میهن وب شرکت خدمات پذیرایی به آفرین
تازه ترین اخبار
پیشنهاد زردنیوز
پی سی آگهی تدریس خصوصی