محل تبلیغ شما
يكشنبه ۲۷ آبان ۱۳۹۷
ساعت:  ۰۳:۳۶:۰۴
فروشگاه اینترنتی ملورا
امروز در زردنیوز
 پربیننده های آشپزی
 پرنظرهای آشپزی
خورش انار بیج

خورش انار بیج


اگر رب آلوچه در اختیار ندارید به جای آن رب انار بزنید

تاریخ: ۷ آبان ۱۳۹۳

آماده سازی: 30 دقیقه
مدت انتظار: 1 ساعت
مجموعاً: 1 ساعت و 30 دقیقه

خورش انار بیج


انار بیج از خورش های معروف و خوشمزه گیلانی اسن كه ظاهر آن به فسنجان شباهت زیادی دارد.این خورش در سایر استانهای شمالی هم متداول است و عطر سبزی های محلی بسیار بر لذیذ بودنش تاثیر گذاشته است.

طرز تهیه


یك عدد پیاز را به همراه سبزی‌ها خرد می‌كنیم، (سبزی باید كاملا ریز خرد شود) و آن را در مقدار كمی روغن تفت می‌دهیم. رب انارها، رب آلوچه و رب گوجه‌فرنگی را با گردو چرخ شده به آن اضافه می‌كنیم و مواد را به مدت سه دقیقه تفت می‌دهیم، سپس سه لیوان آب به آن افزوده تا با حرارت ملایم بجوشد و روغن بیاندازد. در ظرفی گوشت چرخ‌كرده را به همراه یك عدد پیاز رنده شده، سیر، نمك، فلفل، زردچوبه كاملا ورز می‌دهیم تا حالت چسبندگی پیدا كند.
مواد را در دست به اندازه گردو گلوله كرده و در روغن سرخ می‌كنیم. گوشت‌های سرخ شده را داخل مواد گردو می‌چینیم، در ظرف را گذاشته و با حرارت ملایم حدود نیم ساعت زمان می‌دهیم تا كاملا جا بیافتد.


 

نكات:


1)نسبت رب انار ترش و شیرین را با توجه به ذائقه تان میتوانید تغییر دهید.
2)اگر رب آلوچه در اختیار ندارید به جای آن رب انار بزنید.
3)می‌توانید به جای چوقاق و اناریچه از نعنا نیز استفاده كنید.
4)در شمال این غذا با كته سرو میشود.
5)بهترین دسر برای این غذا ماست و سیر است.
نوش جان

 


مواد اولیه :

برای 4 نفر
گوشت 400گرم (چرخكرده)
گردو 250گرم
سبزی 1پیمانه (گشنیز،چوچاق،نعنا،اناریچه)
پیاز 2عدد
رب انار 1قاشق غذاخوری (شیرین)
رب انار 1و نیم قاشق غذاخوری (شیرین)
رب آلوچه 1قاشق غذاخوری
سیر 3حبه
نمك به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
رب گوجه فرنگی 1قاشق غذاخوری
روغن به میزان لازم


sooran

نسخه چاپی
ارسال
۰
مطالب مرتبط
نظرات


نام(اختیاری):
ایمیل(اختیاری):
عدد مقابل را در کادر وارد کنید:
متن:

میهن وب شرکت خدمات پذیرایی به آفرین
تازه ترین اخبار
پیشنهاد زردنیوز
پی سی آگهی تدریس خصوصی