محل تبلیغ شما
جمعه ۲۳ آذر ۱۳۹۷
ساعت:  ۱۷:۱۴:۲۴
فروشگاه اینترنتی ملورا
امروز در زردنیوز
 پربیننده های آشپزی
 پرنظرهای آشپزی
خورش طلا کوله گیلانی

خورش طلا کوله گیلانی




تاریخ: ۵ فروردين ۱۳۹۴

از خورش های استان گیلان می باشد و بسیار خوشمزه است.

مواد لازم:

 مرغ یا گوشت 1.5 کیلوگرم
آرد برنج 1 قاشق غذاخوری
آب 3 لیوان
 جعفری خرد شده 150 گرم
گردو 300 گرم
نعناع 150 گرم
گشنیز 150 گرم
آبغوره 1 پیمانه
روغن 4 قاشق غذاخوری
پیاز داغ 4 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم


طرز تهیه:
خورش طلا کوله را میتوان با گوشت یا مرغ تهیه نمود ، اگر از مرغ استفاده نمایید به زبان محلی به آن خورش طلا کوله غورابه می گویند.خورش طلا کوله نوعی خورش فسنجان با سبزی های معطر بوده که بسیار دلچسب می باشد.


اگر از گوشت استفاده می نمایید گوشت بدون اسنخوان باشد بهتر است. گوشت یا مرغ را به خوبی شسته و به همراه پیاز داغ و 3 لیوان آب داخل قابلمه ریخته و روی شعله اجاق گاز با حرارت ملایم می گذاریم تا کاملا بپزد.


سبزی ها (جعفری،نعناع،گشنیز) را خوب خرد نمایید و با 4 قاشق غذاخوری روغن سبزی های معطر را کمی سرخ نمایید و داخل قابلمه گوشت بریزید.
مغز گردو را چرخ کرده و به خورش اضافه کنید ، سپس با نمک و فلفل و آبغوره طعم خورش طلاکوله را مطلوب ذائقه خود نمایید.


آرد برنج را با کمی آب خنک رقیق نموده و آرام آرام به خورش بیافزایید. درب قابلمه را گذاشته و بگذارید تا خورش طلا کوبه جا بیافتد و با برنج سفید میل نمایید.

نسخه چاپی
ارسال
۰
مطالب مرتبط
نظرات


نام(اختیاری):
ایمیل(اختیاری):
عدد مقابل را در کادر وارد کنید:
متن:

میهن وب شرکت خدمات پذیرایی به آفرین
تازه ترین اخبار
پیشنهاد زردنیوز
پی سی آگهی تدریس خصوصی