كباب مرغ چوبی
تاریخ: ۱۲ اسفند ۱۳۹۲
.jpg)
مواد اولیه:برای 4 نفر
آبلیمو 2قاشق سوپخوری
كره 50گرم
زعفران 1قاشق سوپخوری (دم كرده و غلیظ)
روغن 3قاشق سوپخوری
خامه 1چهارم پیمانه
مرغ 700گرم (سینه و بدون استخوان)
نمك به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا سینه مرغ را به ابعاد دلخواه خرد میکنیم. خامه، روغن مایع، نمک و زعفران را با هم مخلوط کرده و تکههای مرغ را داخل این مواد به مدت پنج تا شش ساعت میخوابانیم. سیخهای چوبی را کمی چرب میکنیم و تکههای مرغ را به سیخ میکشیم. تابه را روی حرارت گذاشته زمانی که داغ شد کمی آن را با كره یا روغن چرب کرده و سیخها را با فاصله در تابه میچینیم و با حرارت بالا میپزیم تا آب نیندازد. کره و آبلیموترش را مخلوط کرده و روی حرارت گرم میکنیم و این مایه را روی سیخها میریزیم و کبابهای داغ را همراه با چلو یا کته سرو مینماییم.
نكات:
1)بهتر است تكه های مرغ را از شب قبل داخل یك لیوان آب پیاز و كمی آبلیمو قرار دهید تا پوك تر شوند.
2)اگر دوست دارید كمی رب انار ترش به مرغها بزنید تا خوش طعم تر شوند.
3)میتوانید كبابها را داخل فر هم طبخ كنید.
4)دقت كنید اگر میخواهید كبابتان خوشمزه تر شود آن را با حرارت كم بپزید و 10 دقیقه آخر حرارت را زیاد كنید تا آب اضافه بخار شده و مرغ برشته شود.
نوش جان
سوران
|