نسخه چاپی

سایت تحلیلی و اطلاع رسانی زردنیوز
دلمه بادمجان بقچه ای
دلمه یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و محبوب است که بسیاری از مردم آن را دوست دارند....

تاریخ: ۱۰ خرداد ۱۳۹۳

مواد لازم 

•    6 عدد بادنجان

•    250 گرم گوشت چرخ‌کرده

•    یک عدد پیاز متوسط

•    جعفری خرد شده،

•    نمک، فلفل‌سیاه

•    رب گوجه‌فرنگی

•    ماست و سیر برای تزئین

این دلمه‌ها چی می‌گن؟ (2)


طرز تهیه


1.    بادنجان ها را پوست بگیرید و ورقه ورقه کنید. سپس نمک بزنید و بگذارید آب تلخ خود را پس بدهد. پیاز را چهار گوش ریز خرد کنید و در روغن داغ به مدت 5 دقیقه تفت دهید.

2.    آن را  از روی حرارت بردارید. گوشت، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید.  در آخر رب گوجه فرنگی و جعفری خرد شده را اضافه کنید.

3.    بادنجان ها را با حرارت ملایم سرخ کنید. بادنجان های آماده را به صورت ضربدری روی هم قرار دهید و از مواد گوشتی، وسط آن قرار دهید و به صورت بقچه بپیچید. این دلمه را با ماست تزئین و سرو کنید.

برترین ها

http://zardnews.ir/index.php?step=desc&id=2606&tab=news