نسخه چاپی

سایت تحلیلی و اطلاع رسانی زردنیوز
سوپ گوجه فرنگی
سوپ گوجه فرنگی

تاریخ: ۲۳ تير ۱۳۹۳

طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی


سوپ گوجه انواع بسیار متفاوتی داره و در هر منطقه به شیوه متفاوتی پخته میشه.افزودنیهای این غذا بسیار متفاوته و بنا به سلایق مختلف متفاوت پخته میشه در زیر آموزشی از سریعترین و راحت ترین نوع این سوپ محسوب میشه.
طرز تهیه:
گوجه ها را شسته و آنها را رنده كرده یا داخل مخلوط كن میریزیم.در ظرفی مناسب پیازها را خرد كرده و در نصف كره سرخ میكنیم و گوجه فرنگی و برنج را به همراه یك لیوان آب درون ظرف ریخته و اجازه میدهیم برنج پخته شود پس از آنكه برنج كاملا پخت بقیه كره و ادویه و تخم مرغ زده شده را به غذا اضافه میكنیم.غذا بعد از چند دقیقه حاضر میشود.

طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی


نكات:
1) میتوانید از زعفران آبكرده و رب گوجه فرنگی هم در پیاز داغ استفاده كنید.
2) این غذا میتواند با آبلیمو یا گرد لیمو طعمدار شود

 


مواد اولیه :

برای 3 نفر
فلفل سیاه به میزان لازم
نمك به میزان لازم
تخم مرغ 2 عدد (زرده)
كره 100 گرم
برنج 200 گرم
پیاز 2 عدد
پیاز 2 عدد
گوجه فرنگی 1 كیلو
زعفران به میزان لازم

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sooran

http://zardnews.ir/index.php?step=desc&id=2702&tab=news