نسخه چاپی

سایت تحلیلی و اطلاع رسانی زردنیوز
3 راز تهیه یک پاستای خوش طعم و خوشمزه


تاریخ: ۱۵ آبان ۱۳۹۳

3 راز تهیه یک پاستای خوش طعم و خوشمزه


 

 

 

 

 

 

 


پاستا از غذاهای محبوب بچه ها و حتی بزرگ ترهاست. این غذا رو میشه با سس های مختلف درست کرد. پاستا غذای ایتالیایی هست که تهیه اون فوت و فن خاص خودش رو داره.

_ خیلی ها برای این که پاستا به هم نچسبه، به آب جوش روغن اضافه می کنن، اما تنها کاری که روغن میکنه اینه که مانع از کف کردن آب میشه و نقشی در نچسبیدن پاستا نداره. برای نچسبیدن پاستا، باید آب در حال جوشیدن باشه و هرازگاهی هنگام پخت پاستا رو هم بزنین و بلافاصله پس از آب کشیدن با سسی که تهیه کردین، مخلوط کنین.

 

_ در مرحله آبکشی روی پاستا رو آب نگیرین تا طعم اون باقی بمونه و نشاسته اون هم کمک می کنه تا سس جذب پاستا بشه.

 

_ به آب پاستا به ازای هر نیم کیلوگرم حداقل یک قاشق غذاخوری نمک اضافه کنین.

 

 

 پرشین پرشیا

روزنامه خراسان
http://zardnews.ir/index.php?step=desc&id=273&tab=rooz